Smartphone display reparatie, scherm gebroken

Krak, scherm gebroken!

Het wilde leven van een mobiele telefoon. Krak, scherm gebroken!

Ze lijken zo’n lekker kalm bestaan te leiden, die mobiele telefoons van ons. Ze liggen maar wat te soezen naast ons op onze nachtkastjes, bureaus en tafels.  Terwijl jij je in het zweet loopt of fietst lift je telefoon heerlijk onderuit gezakt mee in je broekzak. Zelfs tijdens het bellen ben jíj degene die de lamme arm en de plakwang krijgt, terwijl je telefoon zich tegen je handpalm nestelt en een dutje doet. Je zou bij-na denken dat het leven van een GSM niet zo veel voorstelt. Dat het wellicht zelfs tegen het saaie aan is. Fout gedacht! En het bewijs daarvan krijgen wij bij Almere GSM dagelijks onder ogen. In de vorm van al die gsm’s die er een verbijsterend gevaarlijk leven op na blijken te houden. Want de risico’s van een gebroken scherm zijn niet van de lucht.

Laat ik beginnen met het elimineren van een hardnekkig vooroordeel. Gsm’s zijn al-tijd aan het werk. Ook als ze ogenschijnlijk rustig naast je op tafel liggen. Processen draaien door, en je telefoon dus ook. Dat meeliften in je broekzak? Met die skinny jeans van tegenwoordig is dat alles behalve plezierig. Met name de jongere generaties hebben de neiging om hun gsm’s in hun veel te krappe skinny’s te proppen. Te weinig stretch in je broek en ga je op de verkeerde manier zitten? Krak, scherm gebroken! Met een beetje pech breekt het scherm van je telefoon of wordt deze bol. Mocht dit niet gebeuren dan loopt je telefoon nog het reële risico om vanuit je krappe broekzak ter aarde te storten op het moment dat je opstaat. Alsnog een scherm gebroken!

En bleef het daar maar bij. Gevaren liggen voor mobiele telefoons overal op de loer. Kinderen die razendsnel door hebben dat er op telefoons van alles leuks te beleven is. Handtassen waar ze lukraak ingesmeten worden. Daarbij genadeloos overgeleverd aan het gekras van sleutelbossen en nagelvijlen, met alle risico’s op beschadigde en gebroken schermen van dien. Zodra het weekend aanbreekt wordt het pas écht spannend. Zo zien wij vlak na het weekend vaak een stijging in het aantal gevalletjes waterschade. Telefoontjes die door hun feestende eigenaren onder invloed van alcohol per ongeluk in het toilet of bad belanden. En uiteraard heb je telefoons die bij het inladen van de boodschappen of het vastsnoeren van kinderen per abuis op het dak van de auto achterblijven. En dan met een sierlijke boog op het asfalt eindigen. In enkele gevallen stopt de telefooneigenaar dan in blinde paniek en crusht de telefoon dan eigenhandig door er nog een keer overheen te rijden. Tja, bij Almere gsm weten wij wel beter dan te denken dat mobiele telefoons een kalm bestaan leiden. Gelukkig kunnen gsm’s bij ons hun oorlogswonden in de vorm van een gebroken scherm laten behandelen en zich opladen voor hun volgende avontuur.