Geen feest als u rond de feestdagen niet bij Almere GSM bent langs geweest

Zodra u het welbekende nummer van Youp van ’t Hek, Flappie, op de radio hoort, slaan bij Almere GSM de stoppen door. Wij weten namelijk dat dit de start van de drukte rondom de feestdagen inluidt. Dit betekent een ware run op allerlei accessoires die wij verkopen in de winkel. Zo stijgt ook de verkoop van het meest onmisbare voor jouw telefoon… de oplader. Of jij hem nou cadeau doet of ontvangt, het is altijd een welkom geschenk.

Kink in de kabel van uw telefoon oplader

Ken je dat? Je pakt cadeaus uit die rond de kerstboom zijn gelegd door die goedzak met bolle buik, ho ho ho, en plots denk je eraan om wat te plaatsen op Facebook. Snel een foto want dit mooie moment moet worden gedeeld, maar helaas heb je nog maar 4% batterij over. Snel even bijladen want zo doet de flitser het niet. Maar helaas, je oplader werkt niet mee en na een uur zijn alle presentjes uitgepakt en is jouw fotomoment voorbij. Dat wil jij dit jaar toch niet meemaken? Maar wat is er dan mis met jouw oplader? Heeft die misschien zijn beste tijd gehad en zit er ergens een kink in de kabel?
Tegenwoordig gaat de gemiddelde oplader minder lang mee. Valt dit te wijten aan de kwaliteit van de oplader of is er misschien iets wat je zelf kunt doen om de levensduur te verlengen? Bij Almere GSM kun je terecht voor opladers van elk type en merk telefoon. Bovendien gaan zij gemiddeld een jaar mee. Nou vraag jij je natuurlijk af, wat doe ik dan verkeerd? Beter is het om stil te staan bij wat jij kunt doen om jouw laadgedrag te verbeteren zodat je, tussen de laadbeurten door, langer plezier hebt van je gsm. Dan heb je tijdens de feestdagen altijd voldoende batterij om jouw mooie momenten vast te leggen en te delen met anderen.

Misvattingen over het opladen van jouw telefoon

Meestal is het zo dat er verkeerd geladen wordt. Dit komt doordat de meesten eigenaars van een gsm nog steeds vasthouden aan “achterhaalde” misvattingen. Een aantal op een rijtje:

  • Opladen tot 100%. à dit is niet nodig en wordt door Almere GSM zelfs afgeraden. Je doet namelijk langer met je batterij als je ‘m tussen 40 en 80 procent gevuld houdt. Je verlengt zo de levensduur van je accu.
  • Bellen en opladenà Wij raden je af tijdens het opladen gebruik te maken van jouw gsm. Een gsm moet ook af en toe uit worden gezet, dus misschien een idee dit te doen tijdens het opladen.
  • Een nachtje opladenà Opgeladen is opgeladen. Ontkoppel jouw oplader daarom bij uiterlijk 100%. Ook jouw telefoon raakt wel eens overhit. Gun hem en jezelf een goede nachtrust.
  • Lang of kort snoerà Om terug te komen op die laadkabel… Tegenwoordig wordt er door fabrikanten vaker gekozen voor een kort snoer. Waarom? Omdat jij anders hoogstwaarschijnlijk gaat bellen tijdens het opladen. Een korter snoer is dus niet zo nadelig. De batterij van je gsm wordt bovendien sneller gevoed waardoor jij weer sneller gebruik kunt maken van je geliefde.

Een oplader die gemiddeld 1 jaar meegaat?!

Een gsm is voor iedere eigenaar onmisbaar. Kom daarom eens langs bij Almere GSM. Wij kunnen je adviseren hoe jij jouw toestel en accessoires het best kunt behandelen. Je wilt voor jouw schatje niets dan het beste, toch?! Het zou zomaar kunnen dat jij dit jaar bij ons een oplader aanschaft en pas volgend jaar rond kerst van die goede oude man een nieuwe nodig hebt. Wij adviseren je graag hoe ook jouw oplader, inclusief snoer, langer en misschien wel een jaar meegaat. Ook tijdens de periode rondom de feestdagen maken wij graag tijd voor jou vrij.

Zie ook onze blog “Krak, scherm gebroken!”

 

Bron: https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/detail/feiten-fabels-over-het-opladen-van-je-smartphone/